Veelgestelde vragen

Algemeen

Bij grote aantallen is het mogelijk om een korting te krijgen. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op via info@imprzzd.com.
Met 3-5 werkdagen kun je de postbode verwachten met je pakketje.
Onze producten zijn al verkrijgbaar vanaf €30. Kijk bij “prijzen” voor een uitgebreidere weergave. Ook bij de upload-tool kun je zien wat je Foto’s gaan kosten.
Omdat al onze producten speciaal voor jou worden gemaakt, is het niet mogelijk om de Foto of Collage te retourneren. Enkel bij productiefouten of bij beschadigde posters door verzending is het mogelijk om de Foto of Collage te retourneren zodat wij deze kunnen vervangen.
Je kunt betalen met Creditcard, iDeal, Paypal, Mister Cash en via bankoverschrijving.

Foto’s op Aluminium

We helpen je graag! Stuur een mailtje waarin je je eisen zo uitgebreid en duidelijk mogelijk uitlegt naar info@imprzzd.com.
Onze producten op Aluminium zijn 1mm dik. De Foto’s en Collages worden omgezet zodat je foto voorbij de rand doorgaat. De foto’s zijn water- en krasbestendig. De Foto’s en Collages zijn hoogglans zodat de kleuren er echt vanaf spatten.

Ons Aluminium Plus is 2 mm aluminium. De foto’s zijn water- en krasbestendig. Ook zijn de foto’s UV-bestendig zodat je de Foto’s en Collages zonder problemen in de volle zon kunt hangen. De Foto’s en Collages zijn halfglans zodat de posters ook in het felle daglicht te bewonderen zijn.

De randen van de Aluminium Foto’s en Collages worden omgezet zodat je foto voorbij de rand doorgaat.

Bij de Aluminium Plus Foto’s en Collages is dit niet zo.

Dat is geen enkel probleem. Onze producten zijn kras- en waterbestendig, dit geldt voor zowel voor de Foto’s en Collages op Aluminium en Aluminium Plus. Je kunt deze dus zonder problemen afnemen met een doekje, buiten zetten of in de badkamer hangen. Sterker nog: je zou hem in je aquarium kunnen zetten!
Ja, dat kan. Hiervoor moet wel handmatig een prijs worden berekend. Dit kan door een mailtje te sturen naar info@imprzzd.com.
Alle foto’s zijn gemaakt van 1 mm Imprzzd Aluminium. Als er wordt gekozen voor Imprzzd Aluminium plus dan is je Foto’s of Collage zelfs 2 mm dik!
Onze Foto’s en Collages zijn verkrijgbaar vanaf 20×20 cm tot 150×100 cm. Wil je toch nog groter? Neem contact op via info@imprzzd.com.

Ophangen

Jazeker. Wij voorzien de Foto of Collage van de door jou gekozen ophanging inclusief schroeven en plugjes. Het enige waar jij voor hoeft te zorgen is gereedschap en een muur die een schitterende Foto of Collage op Aluminium verdient.
Met de standaard ophanging hang je jouw Foto of Collage op Aluminium eenvoudig aan de muur met een of twee schroeven. De Foto of Collage hangt blind aan de muur zonder frame of zichtbare schroeven.

Met de RVS afstandhouders hang je de Foto of Collage stevig aan de muur met vier roestvast stalen afstandhouders. Deze afstandhouders bevestig je met schroeven aan de muur. Daarna kun je de Foto of Collage ophangen aan de afstandhouders. Dit zorgt voor een moderne en robuste uitstraling. De afstandhouders zijn uitermate geschikt voor onze buitenposters en zorgen ervoor dat de Foto of Collage stevig hangt in weer en wind.

Het houten statief is geschikt voor zowel binnen als buiten en zorgt ervoor dat je de Foto of Collage op een mooie manier op een kast of tafel kan presenteren. Het statief is uit eikenhout vervaardigd en behandeld met een olie zodat deze ook buiten mooi blijft.

Kijk op de ophangsystemen pagina voor een visualisatie.

Uploaden en bestellen

De bestanden die jij geüpload hebt worden daarna niet meer bewerkt. Hou er rekening mee dat de kleuren van je beeldscherm anders kunnen worden weergeven dan dat de daadwerkelijke afbeelding is.
Via onze upload-tool wordt de marge automatisch berekend. Voor Imprzzd Aluminium is er een marge van 35 mm nodig, voor Imprzzd Aluminium Plus een marge van 5 mm.
Als je foto te weinig pixels heeft controleer dan of je het originele bestand hebt. Foto’s verzonden via bijvoorbeeld Whatsapp of Facebook worden kleiner gemaakt. Haal de foto direct van je camera of vraag om de foto via e-mail te versturen. Mocht de foto nog steeds te klein zijn dan wordt een kleiner posterformaat aangeraden.
Foto te klein en toch laten drukken? Hou er dan rekening mee dat je dan een korrelige foto kan krijgen.
Dat verschilt per formaat. Om ervoor te zorgen dat je foto mooi blijft is het van belang dat de afbeelding minimaal 75 dpi heeft bij het gekozen formaat. Als er een uitroepteken staat bij het gekozen formaat, kunnen wij niet de kwaliteit garanderen die je van ons gewend bent.
Op dit moment ondersteunen wij JPG-, PNG- en TIFF-bestanden.
Controleer of je foto voldoet aan onze upload-eisen. Op dit moment ondersteunen we alleen JPG- en PNG-bestanden die niet groter zijn dan 50 mb. Als het probleem blijft bestaan kun je contact met ons opnemen via info@imprzzd.com.

Verzenden

Wij doen er alles aan om jouw Foto of Collage zo goed mogelijk te verpakken. Mocht het toch voorkomen dat de Foto of Collage beschadigd is aangekomen, bewaar dan de verpakking en neem contact met ons op via info@imprzzd.com.
Wij verzenden onze Foto’s en Collages naar elke plaats in Nederland. Andere landen volgen snel.
Alle Foto’s en Collages worden met PostNL verzonden
Met 3-5 werkdagen kun je de postbode verwachten met je pakketje.